I Kohtaaminen

Loviisan Raivaajien ensimmäinen kohtaaminen 17.3.2014
Bussimatkan jälkeen on hyvä saada mieli ja keho virkeäksi

Joutsenpari nautiskeli kevään auringosta


Jaana opastaa Kirjatorin toimintaa...

... ja nettipelaamista iPadilla.



Loviisan Raivaajat












                                            Video: Loviisan Raivaajat - Valamon luostari

Loviisan Raivaajat Valamossa 17-19.3.2014 (klikkaa kuvaa)




























Kotitehtävät:
1. Aloita päiväsi suoraan asiakkaan luota.
2. Mene töihin silloin kun siitä on asiakkaalle eniten hyötyä.
3. Poista päällekkäiset työajat. Tee työtä siten, siellä ja silloin kun siitä on asiakkaalle eniten etua!

Kotitehtävien vastaukset kirjoitetaan kommentteina alapuolelle.

23 kommenttia:

 1. Kiitos teille kaikille!! Kolme ihanaa, mielenkiintoista päivää ovat takanapäin. Itse olen ollut pyörällä päästäni ja väsynytkin mutta kuitenkin tyytyväinen ja innostunut. Olen niin ylpeä teistä kaikista, olette tosi innovatiivisia ja positiivisia.
  Ps, olen jo tilannut 13 iPadia, tästä se lähtee....
  Hyvää Milanon matkaa Jaanan porukalle, pitäkää silmät auki jos vaikka löytyisi jotain meille Loviisalaisille.

  Lisbeth

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myöskin sinulle Lisbeth! Ihanaa kun tartuitte heti härkää sarvista Aneten kanssa ja hankitte tabletit meille käyttöön! Kohta päästään esittelemään naamakirjaa ja muita internetin kummastuksia ihanille vanhuksillemme..
   Minunkin päässä pyörii ja uusia ideoita on jo syntynyt monia..Ja yksi aika isokin hanke jota lähden kehittämään ja josta julkaisen piakkoin tietoa tänne blogiinkin..Jännittäviä aikoja eletään!

   Poista
 2. Kiitos kaikille mukana olleille mahtaville ,ihanille ihmisille,innostus kova ,""käännytystyö "aloitettu työpaikalla :) ps.ryhmäkuvassa lukee Rakentajat mehän ollaan Raivaajat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös sinulle mukanaolosta! Ei muuta kuin muutosvastarinnan kimppuun ja koko työporukka mukaan!

   Pahoittelen noloa kömmähdystä ryhmän nimen kanssa. Nyt kunnossa :)

   Poista
 3. Kiitoksia kaikille! Paras koulutus johon koskaan olen osallistunut! Tämä johtui tietenkin monesta asiasta JA eteenkin hyvästä seurasta! Tsemppiä kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdyn Lindan sanomiin, mahtava porukka ja kiitos kaikille! Oikein odottaa seuraavaa kohtaamista!

   Poista
 4. Hei kaikille! Arvatkaa kuka on tosi iloinen ja ylpeä teistä ja teidän mukana olosta tässä raivaajien tekemässä työssä Loviisan senioreiden hyvän elämän puolesta ja sen rakentamista innovatiivisesti ja joka käänteessä proaktiiviseksi ja kuntouttavaksi kaikilla mahdollisilla tavoilla. Kiitos että olette näin innolla työskentelemässä muutoksen puolesta. Yhdessä siirrämme vuoria. Usein on kyse eniten uudesta tavasta katsoa asioita ja yrittää järjestää ja sopia asioita joihin ensimmäiseksi haluaisi jostain syystä sanoa ei. Mutta mehän sanomme yes ja yes näiin teemme. Carola, joka toivoo pian olevansa kanssanne tekemässä raivaajille tietä. Myöhemmin saamme vielä tukea rakentajistakin.

  VastaaPoista
 5. Joo, ja KIITOS kaikille minunkin puolesta! On todella inspiroivat ja mielenkiintoiset päivät takana, tästä on mukava jatkaa meidän yhteistä projektia eteenpäin. Eikun eteenpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pamela Backman

   Kiitos hyvästä seurasta ja mukavasta rupattelusta kolmen päivän aikana. Monet asiat tuli selviksi kun sai avata ajattelua ja peilata ideoita toisen kanssa. Sain rohkeutta tehdä asioita eri tavalla, niin kuin olen olen ajatellut jo pidemmän aikaa. KIITOS !

   Poista
 6. Kiitos ! Hyvää kevättä kaikille. Tsemppiä ja innostusta työyhteisöihin !

  VastaaPoista
 7. Kiitos mukavista koulutuspäivistä! Hyvää kevättä kaikille!

  VastaaPoista
 8. Hei,
  En muista milloin viimeksi olen jaksanut kolme päivää peräkkäin istua "koulunpenkillä" keskittyneenä. Eikä
  hetkeäkään ollut tylsää. Niin ihania muutoksia on suunnitteilla Loviisaan että minulla oli monesti iho kananlihalla. Meillä on ihan mahtava porukka ja mielettömiä hoitajia, kyllä saa päättäjät ja kuntalaiset ylpeydellä vielä kehua meitä naapurikuntien asukkaille ja päättäjille.
  Odotan innolla seuraavia opiskelupäviä. Tsemppiä kaikille! Ja muistakaa uusi mottomme JOOOO, JA....

  VastaaPoista
 9. Kiitokset kaikille mukavasta matkaseurasta. Oli kiva tutustua uusiin ihmisiin.Jaana on paras motivoija uuden kokeiluun,mitä olen koskaan kohdannut. nyt vain turhat raja-aidat pois ja kohti uusia haasteita ja kokeilemaan uusia juttuja. Tapaamisiin,maltammeko edes odottaa seuraavaa koulutuspäivää...

  VastaaPoista
 10. Hei! Täällä kaivattaisiin Salpauksen puolen lomakkeiden linkkejä jotka luvattiin tänne blogiin laittaa...

  VastaaPoista
 11. Hei Alexandra! Linkit löytyy Tutkinnon osa 1.- välilehdeltä.

  Sivun ylälaidasta löytyy Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon perusteet, Projektisuunnitelman luonnokset ja Henkilökohtaistamissuunnitelma osa 1:een.

  Toivottavasti tarkoitit näitä :)

  VastaaPoista
 12. Heippa kaikki!Tänään me Pernajan tytöt,Alexandra,Nina,Gisela ja minä tavattiin ensimmäistä kertaa Valamon reissun jälkeen ja keskusteltiin mitä kukin tekee että saadaan hyvä elämä meidän asiakkaillemme.Minä en sitten osaa kirjoittaa suomeksi oikein mutta ehkä ymmärrätte.Alexandra on meidän tietokoneexpertti,ilman hänta olisimme hukassa,ainakin minä!Hän on ihana ihminen,vaikka on nuori hän on todella viisas ja osaa asiansa,ja välillä hän on pikkuisen villikin ja pidän hänestä todella,todella paljon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Annika! Minä herkistyn oikein! Kiitos kauniista sanoista! Minä tykkään sinusta myös kovasti ja odotan innolla että saat potkittua päähäni sitä logoterapeuttista ajattelua ihan urakalla!
   P.S Hyvin olit nyt kirjoittanut suomea, inga problem!

   Poista
 13. Hei ja kiitos että saamme olla mukana tässä isossa projektissa. Nyt olen ensimmäistä kertaa luottavainen omasta vanhentumisesta, ja toivon olevani lampaanhoitaja hyvän elämän kartanoissa kun ei enää voi asua kotona. Innolla odotan seuraavaa tapaamista:-)

  VastaaPoista
 14. Joo ja on niin tärkeää välillä pysähtyä tosiasioiden ääreen ja miettiä niitä toisella tavalla ja yhtäkkiä havahtua eli herätä siihen että saman työn voi tehdä niin monella eri tavalla ja asenne elämään ja elämiseen näkyy yleensä kaikessa tekemisessä.KIITOS mahtavista päivistä kaikille ja tästä on hyvä jatkaa......

  VastaaPoista
 15. Moikka kaikille! Nyt on viikko oltu taas töissä ja intoa riittää. Pihan suunnittelu käynnistyy toden teolla ensi viikolla, kun saadaan PPP:sta väkeä tänne katselemaan paikkoja meidän kanssa. Valamosta innostuksen saaneena avattiin Taasialle omat fb- sivut, jonne on tarkoitus lisätä kuvia ja kertoa kuulumisia. Jos jotakuta kiinostaa voi sivuja käydä ihmettelemässä, ne ovat vielä ohan alkutekijöissä, mutta kunhan päästään vauhtiin niin kyllä niistä hyvät tulee. Eli tässä linkki sivuille: https://www.facebook.com/taasiakoti (jos ei linkki toimi, niin luotan että Mikko hoitaa homman :) )
  Ja vielä iso kiitos minunki puolesta kaikille Raivaajille, oli tosi kiva reissu Valamossa. Innolla jo odotan tulevia koitoksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania kuvia ja juttuja olitte jo sinne lisänneet! Kertokaa ihmeessä sitten asukkaide omaisten reaktioita, voisi luulla että aika innoissaan ovat sivusta! :)

   Poista
  2. Tosi kiva että Taasiakodilla on oma facebook sivu. Kävin katsomassa ja hyvältä näyttää!

   Poista